Credit auto pentru masini noi sau second hand, achizitionate de la orice dealer auto sau persoana fizica. Conform normelor BNR, perioada maxima de ramburasare a unui credit auto este de 5 aniPentru a contracta un astfel de credit, ai nevoie de un avans iar garantia pe care o depui va fi autoturismul pe care il cumperi.

CUM SA ALEGI UN CREDIT AUTO

Inainte de toate trebuie sa stabilesti suma pe care doresti sa o imprumuti pentru masina. Dupa ce stii exact suma bancile vor stabili pragul de indatorare si planul de rambursare a sumei datorate.

Best Credit Adviser are rolul de a mijloci relatia ta cu banca. Ce facem noi? Adunam ofertele bancilor la un singur loc, le analizam si iti prezentam cea mai buna oferta PENTRU TINE! In final, pe baza informatiilor pe care ti le oferim, dupa explicarea avantajelor si dezavantajelor unui credit auto, TU ESTI CEL CARE DECIZI ce credit ti se potriveste.

CREDIT AUTO PERSOANE FIZICE

Bancile isi stabilesc propriile reguli de creditare. Reglementarile BNR permit acest lucru. Consultantii nostri le cunosc in detaliu si analizeaza cea mai buna solutie de finantare.

LEASING

O alta modalitate de achizitionare a unei masini o reprezinta cel de leasing auto. Leasing-ul auto poate fi financiar sau operational.

In cazul contractului de leasing auto, fata de un credit auto, masina nu apartine celui care solicita un astfel de imprumut. Pe toata durata contractului, masina ramane in proprietatea bancii sau companiei de leasing.