Credit de consum, la dobanzi mici

Credit de consum, la dobanzi mici, pentru imprumuturile in lei

Soldul creditelor de consum a ajuns la maximul de 34 mld. lei,  cu 15% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor BNR.

Cresterea se datoreaza dobanzilor mici, in special la creditele in lei si de revenirea increderii populatiei in evolutia economiei. Reducerea dobanzilor, aplicata de banci, este efectul politicii de relaxare fiscala aplicat de BNR, care a oferit bancherilor mai multa flexibilitate in ceea ce priveste reducerea marjelor de dobanda.

credit-de-consum

Ofertele bancilor sunt variate si au nevoie de o analiza atenta, astfel incat contractantul sa poate obtine cea mai buna solutie de creditare, existenta pe piata.

Credit de consum clasic sau cu ipoteca?

Conform firmelor de specialitate, diferenta dintre dobanda pentru un credit de consum clasic si unul cu ipoteca este foarte mica. Diferenta de rata intre cele doua tipuri de imprumut fiind de doar zece euro. In acest caz cei care nu au nevoie de o suma consistenta pentru renovarea locuintei sau mobilarea acesteia, ideal ar fi un credit de consum clasic.

Pentru cei care doresc o suma mai mare, si care dispun si de un venit substantial din care sa-si permita achitarea unei rate mai mare, exista si varianta unui credit de consum ipotecar.

Pentru a alege cea mai buna solutie de creditare, este de preferat sa apelati la un consultant financiar-bancar, care va analiza ofertele bancilor si va va oferi solutia optima de imprumut, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.