Credite ipotecare cu dobanda fixa

redite-ipotecare-dobanda-fixaCredite ipotecare cu dobanda fixa, noua oferta a bancilor comerciale in lupta pentru suprematie in fata clientilor.

In ciuda cresterii dobanzilor ROBOR, anumite banci lanseaza noi oferte bancare pentru credite ipoecareAstfel o importanta banca comerciala ce isi desfasoara activitatea in Romania a lansat o oferta de credit ipotecare cu o dobanda fixa pentru primii 5 ani. Valoarea dobanzii este de 4.1% pe an si un DAE de 4,94%.

In ultima luna dobanzile ROBOR aproape ca s-au dublat iar analistii estimeaza ca acestea vor ajunge la pragul de 5% in anul ce urmeaza.

Indicele ROBOR la trei luni, s-a majorat saptamana trecuta la 1.89%, in timp ce indicele ROBOR la 6 luni a crescut la 2.03%. ROBOR reprezinta indicele bancar in functie de care se calculează costul creditelor in lei cu o dobanda variabila.

Credite ipotecare cu dobanda fixa

Bancile incearca sa-si convinga clientii ca acum este un moment bun pentru a accesa credite ipotecare, in contextul in care parerile analistilor sunt tot mai pesimiste cu referire la explozia indicelui ROBOR.

Daca va hotarati sa accesati un astfel de credit, nu ezitati sa cereti sfatul consultantilor financiar bancari pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna oferta de creditare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.