Best Credit Adviser – partenerul tău în relația cu banca

Best Credit Adviser – partenerul tău în relația cu banca

Credite pentru locuinte. La ce poti folosi un astfel de imprumut

Credite pentru locuinte pot fi credite imobiliare sau ipotecare. In cazul unui credit ipotecar, ipoteca se aplica asupra bunulului ce urmează a fi cumparat sau construit. Iar daca te gandesti la un credit imobiliar, trebuie sa stii ca ipoteca se aplica asupra bunului existent. Prin credite pentru locuinte vei putea cumpara sau construi o locuinta sau o casa de vacanta. Sau iti poti achizitiona un teren.

 CUMPARA CASA MULT VISATA. CONSTRUIESTE UNA DUPA PROPRIUL PLAN

Daca te intereseaza un credit de acest gen, nu ezita sa contactezi consultantii Best Credit Adviser, pentru a te informa corect. Ei te vor ajuta sa intelegi avantajele si dezavantajele unor credite pentru locuinte, astfel incat sa alegi cea mai buna solutie de creditare.

Bancile care pun la dispozitie credite pentru locuinte au diferite oferte. Noi le adunam intr-un singur loc, le analizam, iar apoi IMPREUNA CU TINE vedem care este cea mai buna.

Un factor extrem de important in angajarea unui credit pe termen indelungat o reprezintă avansul. Pentru avans pot fi folosite creditele de consum despre care am discutat la sectiunea credite de nevoi personale.

Pentru a ințelege modul de actualizare a dobanzilor la creditele pentru locuinte suna la biroul nostru.

Best Credit Adviser – partenerul tau in relatia cu banca. Consultantii nostri te ajuta sa dispui de credite pentru locuinte pentru casa mult visata.

CREDITE IPOTECARE

Creditul ipotecar reprezinta un imprumut destinat cumpararii, constructiei sau renovarii (modernizarii) unei locuinte. Imprumutul se garanteaza cu locuinta respectiva. Ipoteca este inregistrata in Cartea Funciara, iar locuinta este folosita ca si garantie si nu poate fi vanduta pana ce creditul nu este complet rambursat.

Bancile care pun la dispozitie aceste credite pentru locuinte au de obicei diferite oferte ca sa atraga mai multi clienti. Noi le analizam si alegem impreuna cu tine, cea mai buna solutie de creditare.

CREDITE IMOBILIARE

Creditul imobiliar se foloseste, ca si cel ipotecar pentru achizitionarea, constructia sau modernizarea unei locuinte. In cazul creditului imobiliar, garantia este asigurata prin imobilul achizitionat.

Bancile acorda credite imobiliare atat in lei, cat si in euro. Pana in prezent, cei care doresc sa contracteze credite pentru locuinte au nevoie de un avans minim de 20-25% din valoarea imobilului ce urmeaza sa fie achizitionat.

CREDITE PRIMA CASA

Facilitam accesul la creditul de prima casa pentru persoane cu o varsta mai mare de 30 ani si a acelor persoane care detin in proprietate un apartament cu o suprafata mai mica de 48 mp la momentul cererii de credit. Daca venitul clientului nu permite obtinerea creditului pentru prima casa putem utiliza un coplatitor pensionar fara a afecta perioada de rambursare a acestui tip de credit.